Han är 50

Michael Joseph Jackson, född 29 augusti 1958 i Gary i Indiana, är en amerikansk sångare, dansare, låtskrivare, producent och skådespelare. Han har haft djup inverkan på musikindustrin och hans musikvideor var revolutionerande och satte standarden för dagens musikvideor. Han är också känd för sitt kontroversiella privatliv.


Jacksons "Scream" som kostade 7 miljoner dollar att göra, är världens hittills dyraste musikvideo, och hans video "Ghosts", 35 minuter lång. är världens längsta musikvideo. Michael Jackson är inskriven två gånger i Rock 'n' Roll Hall  of Fame, en gång med The Jackson 5 och en gång som soloartist, han är också inskriven i Songwriters Hall of Fame.


Jackson har varit gift med Elvis Presleys dotter Lisa Marie Presley 1994-1996 och med sjuksköterskan Deborah  "Debbie" Rowe 1996-1999, som han har barnen Prince Michael och Paris Katherine med. Jackson har även en andra son, Prince Michael II som kallas för "Blanket". Vem som är modern till det barnet är okänt och Jackson hävdar bestämt att han är den biologiska fadern till alla sina barn.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson

 
Så skulle han se ut om han aldrig hade opererat sig ------/\


Ja vad ska man säga ? Han är en stjärna men varför se ut så där? Om man är så känd blir man väl galen ? Jag vet inte men jag skulle vilja veta hur han skulle vara om han aldrig hade varit känd....

Videoklipp :
http://www.youtube.com/watch?v=vNl2Pm9-7Vk
http://www.youtube.com/watch?v=4_hz2am90Hk 
http://www.youtube.com/watch?v=e3wShd_bX8A
 

Skriv på bara!

Skriv något kul!

Vad heter du?:
Glöm inte bort mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din egna blogg:

Skriv allt du har!:

Trackback
RSS 2.0