Sommaren är här, nya kläder? (a)

     
Imorgon åker jag till stan och shoppar loss!
Jeans, shorts, t-shirt, klänning, pumps,
okej jag kommer inte komma hem men mycket men
man kan altlid hoppas eller hur ?

Skönaste med kaffet

Tjenare nú sitter jag hos josefin sak precis dra till Louisa :)
Uptaderar imrogon puss! TC

No air, like this song do you?


backupbilder

1.  2. 3. 
4.  5. 6.  

1. Mikaela just chilling
2. haha hetisch bild som jag tog (a)
3. I´m just in the sun
4. Mikaela spejjar ut mot vattnet
5.Nice bild
6. Jag börjar frysa lite
"kan vi gå och basta please! "

andra våren

Nu kom jag på att idag såg jag bellmanskällaren,
den har börjat rina igen! Vår tecken som sjutton!
Här samlas vårtecken hehe

Årets första

Tjenare !
tyvär har jag inte skrivit på två dagar för jag har helt enkelt varit skittrött.
Men nu är jag här!
Idag har jag... fy fan jag skrev skit långt och nu borta! va e de här för skit!
Men idag har jag haft engelska redovisnign det gick ganska bra typ vg+
Senare vid halv sex sprang jag sanna och mikalea life, de va ganska skönt, älskade väder! ja men sen tog jag faktiskt ett dopp vid mks! två gånger hehe jag vet jag är lite sen men ändå alltid nåt! och jag längtar verkligen efter seglingen!!
Ja men imorgon har vi svenska jkag ska prata och juste vi har lärar kabaré de andra sa att den var dålig så jag litar på dem?
Men nu är jag verkligen trött lägger upp bilder från idag och kasnek frpn någon annan  dag och en video trro jag sen går jag och sover.
Imorgon ska jag och michelle till stan och schoppa någon ide vad man kan köpa till en nyblivande 15 åring? PÅ kvällen ska jag josefin rebecca och louisa och tone typ göra nåt gå ut? 
Puss ha de bra TC 

söta människor finns

   
                             

åh så härligt !

image105
image106
image107


Ny vecka

tjosan bloggen!
Idag var det den nya veckan igen, bara sex veckor kvar? eller fem kommer inte ihåg men hoppas det går fort. Ännu ett perfekt väder för att vara ute, tyvär hade vi inga lektioner ute men en håltimme andra lektionen så man tyckte att de flöt på lite där. Efter lunchen hade vi det stora, no prov! gick det bra? jag vet inte, kanske missade några små saker och ioförsig en hel fråga de är skitdåligt men får hoppas på det bästa, Efter skolan gick vi till Sanna och satte oss på balkongen, soligt och skönt. Sen begav vi oss till dansen, vi började emd en ny koregrafi förra veckan, de är lite mer streetjazz, de är faktiskt roligt, den här dansen är ganska så feminim haha de andra är verklgien gangster!
Men de va roligt, efter dansen satte vi oss vid trappan och jag träffade några vänner som skulle ha dans precis efter. Vi diskuterade också att Mikaela kanske sak byta skola, till Mälarhöjden, roligt? Jaa hon är så härlig man vill ha henne till klassen :) men  sen kom jag hem och var då tvungen att träna på svenskan eftersom jag vill ha lite bättre betyg påd et här ska jag träna varje dag, som inte kommer hända men ändå. Imorgon ska jag itne gå på bandet, blir för stressigt egenligen vill jag gå men jag kommer inte orka sen. Nu sitter jag här och ritar några bilder som jag ska ha på redovisningen på torsdag engelka om miljön, hoppas det går bra.
Puss puss ha de bra, dansa  försiktigt <33 TC

Pluggdag

det bvar vekrligen skönt att få vara ute i solen även fast jag satt och pluggade,  nu har jag kollat på pralamentet, stackars björn gustavsson som inte visste vad han skulle säga haha men de är verkligen bra min humor:)
men nu ska jag ta och plugga mig det sista in i Non så kasnke det går lite puss had et bra
TC

Vårtecken

jag har väntat ett tag nu, undrade om de hade flyttat. Men nu, idag kom det, mitt västa vårtecken.
Min granne, de är gamla, öppnar balkongdörren, sätter på radion högt, så alla hör, jag hörde idag.
Bästa vårtecknet. Väntar nu på att Bellmanskällan ska börja rinna, sommartecken?
Vad är erat vårtecken?
Puss

Plugg

Igår gick det itne så bra med pluggandet gör de bara ännu mer idag, men nu ska jag verkligen börja! Jag har så svårt att plugga de är sååå tråkigt önska mig lycka till :) TC

Så litet, så stor värld


Somewere over the rainbow


En bild är mer 1000 ord ;)

                 1.  2. 
3.  4.  5. 
6.  7.  8.

1. Här är some people, rebecca hade precis gåttt :o
2. Tone sötis för Granit !
3. Medborgarplatsen ;)
4.Göteborg, fin bild, mitt hår haha
5.Ines och Louisa på caféet
6.Ines och Rebecca på Monki
7.Maja smile
8.Maja Ines och Jag

Blöjkaffe

Nämen tjenare tjenare! Blev inget bloggande igår heller tyvr, jag skyller faktiskt på samma sak varje gång men så e de här i livet.

Idag har jag äntligen fått sova hur länge jag velat men vaknade ändå halv nio, skönt va de iaf. Jag steg upp och tog mig lite frukost. vid ett tiden begav jag mig till mälarhöjdens tunnelbana där jag skulle träffa malin, maja och louisa. Vid axelsberg gick vi av och ställde oss och väntade på Ines, sen när hon kom tog vi oss till slussen och träffade Rebecca, jaa vad ska man säga vi hände lite i stan några foaks köpte lite kläder och vi satte oss på ett fik. De va jäkligt mysigt asså och kul att få träffa lite nya människor, friskt och fint väder var de också. Juste vi såg ju en bild på Tone! måste bara lägga upp den, så himla söt! Men ja du mitt pluggande ligger och väntar på mig här. Fy fan  för läxor och prov asså !  Jag lägger upp några bilder från idag ;) puss på er TC

Kvälla

Tjooba bloggen!
Idag har de varit en trevlans dag. Jag började typ åtta med gympa, då hade vi simning. Min bikini under del var borta så jag fick ta min genomskinliga :o med shorts hehe, men ja vi simmade lite och de va inte så tråkit som jag trodde. Ja sen rullade dagen på med No, Spanska, Matte och Engelska. Ja efter skolan gick jag och sanna till mig och pluggade, jag skrev på svenskan det gick inte så bra som jag hade trott hehe..
De va såå himla fint väder ute så jag satt på altanen och bara chillade ett tag så jäkla skönt! efter ett tag satte vi oss och åt lite mat och sen vid åtta tog vi oss en promenad, de va skönt, vi gick typ  till lögareberget och vid piren där, så himla filnt , ibland kan man bara älska mälarhöjden verkligen.

Jag har nyss fått höra att två av mina grannar ska flytta, vad e de här, vilka ska flytta in?
Man undrar ju vilka som flyttar in, såå nyfiken, man kan ju bara önska på sötaste killen :)
Men nu ska jag ta och titta på So you think you can dance, har missat en hel timme nu dekanske bara är i en timme aja hehe. Puss och Kram ha de så bra, imorgon ska vi på skolbio kllockan halv nio !
Och juste ! Grattis till en andra plats i teknik åttan hörrni haha    5000 cash ändå fetisch braa
puss TC

datasalen

tjenare!
Jag hann inte skriva igår tyvär va super trött och jag hade inte datorn på på hela dagen.
Men ja nu sitter jag i datasalen och har engelska, jag har jätte problem för vi har inte kommit långt på vpran engelska sak och vi ska redovisa imorgon! och elin är sjuk jag tänker inte redovisa själv help!!

Despan

Nu insåg jag att de är repris på despan klockan åtta, kommer det den nya klockan nio eller?
image90

Dagens och äldre bilder

                               1. 2. 
3.4.5. 6.

1. Dagens väder: sol, regn,sol,regn
2.Dagens tråk lektion: So
3.Önske väder: Verkligen en varm vår dag
4.Dagen efter skolan: På band.
5.Önskade att jag vore där: Om du kunde backa tiden bara lite grann.
6.Årets vårkänsla:  För ett tag sen hos Elin.
(klicka på bilden för förstorning)

Nämen hejsan

Tjenare allesamans! Idag steg jag upp lite senare än jag skulle igen eftersom jag var så himla trött!
Vi hade gympa läxförhör och de gick åt helvete kan jag bara säga, mina papper försvann igår så jag kunde inte plugga. Sen fortsatte förmiddagen med Matte och So. Till lunch blev det fisk och potatis i skolan och vi hade så långt rast så jag och Sanna tog oss till nästan hemma, där jag tog en macka och lite oboy sen vandrade vi i det soliga vädret. Senare på dagen hade vi spanska och sista lektionen no. På non fick vi se på en sån där film om några röda gubbar (röda blodkroppar) som bor i en människa och går runt. Filmen var tecknad och för fem åringar men de va roligt haha. Efter skolan begav jag mig till Betelkyrkan, vi hade band och jag spelade piano, Over my head- The fray spelar vi. Jag måste säga att jag var otroligt dålig idag, jag var så himla trött och jag har helt enkelt glömt hur man spelar piano.  Efter bandet regnade det men de var ganska mysigt ändå. Nu är jag hemma, kan somna när som helst jag är verkligen trött. Snart ställer jag mig på knä och ber våran lärare om sovmorgon!
Men imorgon är det Kör och de ska bli roligt att få träffa alla igen.
Nu ska jag ta och lägga mig framför tv:n Ikväll blir det Desperates Housewifes, älskar kanal fem hehe (a) puss TC
(de ös regnar nu) !

Göteborg, fina flickor från stockholm

1.  2.  3.  4.  
                          5.  6.  7.  

1. Alla människor här, mys mys :)
2. Erika  just in götet :)
3. Några flera stockholmare :)
4. Maja och Erika i Götet :)
5.I feel so sexy in my medalj ;)
6. Ines, vårkänlsa :)
7. Maja, cutie :)
                                                                 

Kom så!

Tjaa allesammans!
De var otroligt rolig i götet med alla trevliga människor, men också ganska jobbigt att få sjunga 5 timmar varje dag. Våran helg har varit så mysig, vi fick sjunga, äta, sjunga, äta, sjunga, äta... de va otroligt mycket mat, vi skulle också få sjunga i en lokal med en massa människor men så blev de domkyrkan hela helgen. När vi kom dit fick vi reda på att vi skulle bo på ett gymnasium så alla tog sig till andra våningen och packade upp. De blev inte så tidigt på kvällarna heller, jag sov inge bra eftersom jag fick ligga på golvet. Va de värt de? Ja absolut, de känns som om jag har känt dem i flera år, de va super roligt. Nu bestämde vi oss för att starta en blogg för våran kör också så ni måste verkligen kolla in den bloggen! Vi skriver lite då och då om allt om kören och sånna saken så spana in http://luccem.blogg.se ett måste.
Jag tog några bilder från Majas blogg också :) de kommer här

Hejdå

Nu, ovanligt tidigare ska jag ta och sova. Jag ska möta några andra klovkan 7 vid mälartuben. Sedan ska vi ta oss till tcentralen och sedan åka tåg därifrån till Göteborg. Ni får ha de så himla mys vekligen! Berätta allt som har hänt här lova mig de och glöm inte att skicka nåt gullit sms också ;) Ha de bra puss TC

Så jävla bra :)


Torsdag

De blev inget bloggande igår, jag var trött och hade nån himla spanska läxa som jag va tvungen att göra.

Idag kom Elin äntligen till skolan igen, hon hade stukat foten och kunde inte gå på två dagar. Vi hade jumpa första lektionen och vi har båda planerna i västertorp så vi körde innerbandy och fotboll, de va faktisk ganska roligt. Efter jumpan åkte vi  till skolan igen, då började skoldagen med No (biologi), spanska, lunch(potatisbullar) och sen matte och engelska. De rullade på ganska snabbt och va itne så jobbigt.
Efter skolan gick jag och Elin runt lite i mälarhöjden som sen slutade i Elins hus. Ja där hade vi de lite mys och spela lite kort och va ute också. Sen kom jag typ hem och åt mat, och satte  mig lite vid datorn. Sedan bar de åt ut med Ruffe och Sanna ganska kul de också. Nu ska jag sätta mig och kolla på so you think you can dance. Hoppas mina favoriter kommer vidare ;)
Puss ha de bra kommer inte skriva i helgen eftersom jag är i göteborg ;) TC


Flower power!

            
                            

                                                         (klicka på bilden för förstorning)
                                       Gud vad man kan sakna sommaren och sin kära kamera


So you think you can dance

Jag bara älskar programmet, hur duktiga folk kan vara, hur bra jag vill bli. Jag tänker mig själv stå där helt super nervös och ska precis in till juryn för att ge allt man har, även fast man har feber, även fast man har ont i foten, även fast du inte orkar så ger du allt. Mer än livet

Tisdag

Hej bloggen.
Idag har varit en normal tisdag, alla lärare verkade otroligt pratiga idag.
Efter skolan var de band, de blev jag, sanna och mikaela igen eftersom marika är nu på
nåt varmt ställe och ajg är såå jäkla avis på henne de är så hemskt väder här! och Elin har visst stukat foten, Jag skriver lite segt nu för jag kollar på so you think you can dance de är bäst haha :) nu måste jag gå och kola igen puss kmr snart

Läxtrött

Nu har jag kommit hem från dansen och ätit..
Det var ganksa kul faktiskt, jaa de gick bättre än förra gånen fast fortfarande inte så bra hehe,
vi bestämde oss också för att börja på poping nu, de är så jävla häftigt. Ja Mikaela skulle på
Hammarby-Sunsvall efter det, vilka tror ni på? Alla i stan gick runt med Hammarby halsdukar och allt möjligt, överallt. Ganska kul faktiskt haha.
Nu har jag då ätit middag med pappsen, mamma är på någon kurs. Och jag kom på att jag har 20 spanska ord tills imorgon, jag orkar verkligen itne men jag måste, min lärare tycker jag är dålig och borde sänka mitt betyg så jag måste jobba på. Jag har beslutsångest om att jag ska åka till spanien nästa år som utbytesstudent, jag vet verkligen inte om jag ska, hjälp mig vad tycker ni?
Nu måste jag verkligen börja plugga, lyckospark?
Puss TC


Bra, bättre, sämst?


Street

Nu drar vi till dansen pussar TC

Ny vecka

Tjaa bloggen.
Imorse vaknade jag aldeles försent av att min klocka hade ringt i en timme, jag stänger av den på snooze i sömnen jag vet inte vad jag ska göra! HJÄLP hur ska jag göra så jag vaknar utan att stänga av den i sömnen??
Men jag kom till skolan i tid och började med syslöjd. Jag förtsatte då med min finfina skjorta jag är snart klar faktiskt. Katja har ju kommit tillbaka också har inte sett henne på en månad typ, men bra att hon kom idag!
Efter syslöjd har vi bild och jag är klar med trädet så vi skulle rita ett träd i en form som typ, kubism, eller surealism typ, jag kan alla de där när jag va i barcelona sörrö. Våran dag har varit ganksa kort, vi slutade två med no, sköönt haha.
Nu är jag här med Sanna och vi ska snart åka till medborgarplatsen och dansa haha men nu måste jag gå hej då puusss TC

Sakna sommaren

                        

Ute i regnet

Jag tog en liten promenad med Beatrice, ganska mys, lite duggregn men skönt ändå.
Nu ska jag bara ta och se något skräp på tvn och bara chilla lite,

Dagens:
Bisse försöker förklara hur en Göteborgare blev så fachinerad över att hon va från stockholm:
-va e du från stockholm, fan va coolt, har du åkt tunnelbana?
-e jaa
- fan va häftigt kan itne jag få bara komma hem till sig och bo där så kan jag åka tunnelbana?
- eh jo visst men vad ska du göra där?
- åka tunnelbana såklart vad kan man annars göra i stockholm?

Haha ;)


Promenad

tjjaa nu ska jag ta en liten promenad ut i mälarhöjden, kanske träffas? puss

(a)

http://miranda.youaremyfriend.com/

Lycka!

Som ni kanske har sett är min blogg lite omgjord nu, tack vare Beatrice, såå hjärtan till henne och tack så himla mycket  tack! ♥♥♥♥♥♥♥♥


tjjaa

tjaa allesammans !
Nu imorse vaknade jag av att veckaklockan ringde för fullt vid åtta tiden.
Jag gick upp tog mig lite frukost för att sedan åka till ingarö där jag rider islandshästar med Sanna och Josefin.
De va ganska kuul faktist, man är alltid trött när man kommer dit men man piggnar till på en gång hehe. Jag red då en häst som heter Hrima, hon ärt yp vit och skiitsöt haha. Ja men först rider vi typ en timme på ridbanan och sen rider vi ut typ två timmar och de är verkligen mys! Då va jag typ lite glaad och sjöng hela tiden hehe, senare vid halv två åkte vi hem och jag chillade lite hemma. Nu har jag sett att klockan är jätte mycket och jag måste verkligen plugga no för jag kan INGENTING! men ha de bra hörrni puss puss TC

kelly clarkson som sjunger respect


haha josefin tyckte jag sjöng lite som justin bieber haha vem vet nån ton kanske,
På fredag blir de göteborg iallafall ;)

Mys mys :)

Hejhej :) har inte hunnit skriva idag, så tar de nu :)
jag steg upp imorse vid nio för att sedan bege mig till skärholmen eftersom de hade rea, jag köpte en svart t-shirt från top shop (kan visa  sen ) typ strumpor, hårnålar, tofsar och tights från hm. När jag kom hem från skärholmen med josefin va jag så himla sugen på glass och de va så himla fint väder så vi satte oss vid konsum och åt en ben and jerrys glass, hade inte ätit den sorten ännu de va typ körsbär, josefin gillade den men jag vet itne gillar chokladen mer :) men sen gick vi till josefin och gjorde inte så mycket, vid fyra tiden gick vi ut med hunden, och kom hem ganska sent jag skullle träffa elin senare, vi skulle se film så josefin hängde me oss och vi åt midda hade de mys :) Nu har de precis gått och jag är så himla trött!
Hela den här kvällen har jag typ gått runt och sjungit på respect haha de va ganska högt, itne så fint heller hehe kanske någon ton ;) juste vi såg på Dat after tomorrow, jag ber er, ni so inte bryr er om miljön, se den för den är verkligen bra, undra om d ehar snöat i indien än,,, haha men nu ska jag typ sova, är skit trött och jag sak rida imorgon, måste typ upp tidigt.
Men hoppas ni haft en bra dag, puss TC* Take care

:)


NU vankas de

Tjaa igen, gick inte så bra med Cajsa så jag tänkte göra nåt med josefin men hon är hur seeg som helst så jag skiter i de :p  Nu ska jag sätta mig vid tvn och titta på ngn film och poppa popcorn :)
Just för tillfället kollar jag på dansen igen, ni måste bara kolla på den asså! SKa sno en video från personligt medd (a) , så jävla rolig :)
ha de bra puss tc

snodde frågorna :)

Du kommer från:  Stockholm, Mälarhöjden
Du heter:  Miranda
Hur gammal är du: 14
När fyller du år: 26 augusti
Tycker du om någon just nu: njäh
Om fem månader: fan vet jag :p
Du samlar på: onödiga minnen
Gröna eller röda äppeln: svårt typ gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: :)
Gillar du golf: har aldrig spelat hehe
Vilken tid gick du upp idag: sju, skolaa
Har du sovit i din egna säng inatt: jaa
Har du strumpor på dig nu: japp alltid
Hur svarar du i telefon: Hallå, de är Miranda
Vad ska du göra ikväll: kanske va med cajsa :)
Vad ska du göra imorgon? rea på hela skärholmen <3
Var vill du bo när du blir stor: i en fin villa någonstans i svergie
Är det okej att gråta: jaa lätt
När grät du senast: de va faktiskt ett tag sen
Vilken årstid tycker du bäst om: sommat
Laddar du ner musik och film från Internet: nah hehe pea
Vad skulle du göra om du vann en miljon: typ åkt till stan
Bär du glasögon eller linser:ne bra syn sörrö ;)
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej spelar roll bara de e snyggt
När går du upp ur sängen en helgmorgon: typ ganska blandat sent oftast
Har du piercing: nej eller öronsnibbarna?
Vill du gifta dig: ja senare :)
Vill du ha barn: senare ja
Solar du ofta: på sommaren jao palla solarium, förminskar tuttarna (a)
Är du bra på att laga mat: nej suger haha fråga vem som helst(A)
Gillar du att dansa: älska street
Är du flygrädd: nä men hatar att flyga
Hur vig är du: hha jag va mkt vigare förut inte längre..
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten släker törsten bäst
Vilken är din favoritglass: jag kommer inte ihåg vad den heter :)
Tror du på ett liv efter döden: jaa
Tycker du om sushi: jaa faktist :)
Vad äter du helst när du ser på film: godis, popcorn :)
Bor dina föräldrar tillsammans: jaapp
Har du tandläkarskräck: ja lätt !
Är du morgon- eller kvällsmänniska: lite av varje
Vilken ögonfärg har du: bruna :)
Har du någon gång gråtit dej till sömns:  jaa :/
Biter du på naglarna: jaa tyvär hatar de!
Är du beroende av något: ja de är jag!
Röker du: nej inte sånt beroende
Hur ofta tränar/motionerar du: inte så ofta måste börja mer nu fast i 2grr veckan iaf
Senaste låt du hörde:  hmm two flies- club short mix
Vad gör du på helgerna:  olika saker,,,
Haha kul man kan ha ^^

Så jävla skön låt hehe :)


Freeedag

Halloj!
Idag va de fredag och vi hade våran vanliga skoldag, Hemkunskap, Svenksa, Lunch, So och Engelska, de va inte så roligt hehe men a ganska skönt ändå och jag måste säga att vädret är hur fint som helst! Jag hoppas verkligen itne de ska bli dåligt väder i helgen eftersom jag ska rida :)
Imorgon är de skärholmen som gäller :) Elin sa att hela skäris är 20% på alla affärer så man måste ju bara åka dit, ja å på söndan ska jag ju rida så de blir ganska skän helg, jag kom på att jag måste typ plugga som fan, snart har vi no prov och jag har inte pluggat ett skit, vihar typ hemkunskapsprov också och de provet är typ halva betget på hemkunskapen så de måste man nästan plugga till och så ska vi ha retorik i svenskan och engelskan fatta jag kommer dö! Aja de är bara att plugga på ;) nu ska jag hitta nån fin video som jag ska länka ut puss puss  TC

Torsdag/mattedag

Hejhej :)
Idag har vi haft mattedag. Första lektionen känguru matte som är någon sorts tävling som görs i 40 olika länder har ni också gjort den? Jag tyckte de va ganska svårt hehe, sen hade vi utematte med ulrika vid kyrkan, de va ganska kul ändå, inte direkt svårt men aaskönt för sen vid elva fick vi lunch, jag va då inte så  glad vid lunch och typ osocial hehe bara så du vet inte dissad..
Så då hade vi jättelång lunch å typ vid ett skulle vi ha våran sista lektion som var trafikmatte. Då fick vi typ svara en blankett där de stog massa frågor om bil, cykel, moppe typ. Sen va de några uppgifter och sen äntligen fick vi sluta våran matte dag klockan två. De va inte så tråkit ändå man missar ju de jobbigaste lektiornerna ;)
Sen slutade vi och jag hade inget å göra så jag gick runt lite i mälarhöjden och prata i telefon, sen efter ett tag tog jag mig till josefin och eftersom de va så fint väder och de ska typ bli dålit i helgen så vi satte oss på mastbergetr och åt :)
Nu är jag typ hemma och gör ingenting hehe ha de bra puss

Onsdag

Hejsan :)
Idag började jag tio i nio, fett chill fast med spanska men ändå. Vi gjorde typ ingenting för sedan hade vi matte och gick bara igenom matteprovet och ja fick ju då de som jag brukar få hehe G :p a men halv elva skulle vi äta lunch! och de är skit tidigt så jag va inte alls hungrig + att de va fiskbullar men jag åt lite. Sen bar de åt till nationalmuseet med klassen då. Där fick vi typ vänta på nån guide å sen kollade vi på några tavlor och hon berättade om typ skönhet och så gansak trååk. Sen fick vi typ gå till en ateljé och måla haha fett kul.  Men jaa sen slapp vi elevensval så jäkla skönt så jag gcik till josefin :) och typ vid halv fem åkte vi till kören :) nästa fredag ska vi faktikt till göteborg och sjunga en hel helg ,så jävla kul! :) men trååkiga josefin följer ingte med :o, efter kören stanna vi lite och jag josefin och rebecka typ va lite speedade haha vi typ ska dansa en dans fasxt vi kan den itne så vi va helt borta haha :) men sen åkte jag hem och typ åt mat :) de va gott för jag va jävligt hungrig hehe, sen vi åtta kom ju då so you think you can dance som man såklart förljer ;) nu va uttagningen slut och de skulle lära sigg två danser. De va lite tråkigare den här gången men ändå kul :) sen kollade jag på Top Model lite fast de va typ sammantattning så jag bytte till de älsakde Grey´s anatomy. SÅ nu sitter jag här och kollar på den jävligt coola dansen som är nedanför denna. Den är locking och poping, om ni inte vet vad som är vad så kan jag säga att locking ser lite mer galet ut och de ler typ så jäkla mycket älskar locking :) och poping är lite hackit typ :) men nu måste jag typ sova är skit trött :s. Imorgon har vi matte dag!!! Då har vi Helena (engelska läraren) Ulrika ( svenska läraren) och christina (mattelärare) så jaa man får se hur de går vi skulle visst ha kängurumatte eller vad de hette :s aja men puss godnatt jag ber kolla på videon :) puss!

05.40-06.05 där emmelan är den bästa biten.


Sitter och lyssnar på detta, pappa är förälskad i musiken :p

ett tonårsband på 60 talet. Det spelade in två skivor och gav ut de, bra ? dåligt? okej, nu tycker jag faktiskt att vårat band är bättre.

oj länge sen

image57
oj det här va länge sen haha :) snyggingar  där på väg till klättrning ?  haha :)
Miranda  Michaela   Beatrice  Kajsa  Stina  Josefine
               MÄLARHÖJDEN ;)

Ny låt, jag spelar piano :)


Nytt

Tjaaa :) nu funkar bloggen äntligen igen :) wii.
Idag va de ju då andra dagen i skolan. Inte så kul asså , men kul att träffa alla vänner :)
Ja jag hade jumpa idag och då fick vi köra kryssarkung kul ? nää vet  inte direkt
sen hade vi matte, sedan innan lunch har vi en lång so lektion, vi ska egentligen ha jonas men nu hade vi ulrika( våran svenksa lärare) jaa jag vet inte riktigt om de men de va gnaska skönt, jag satt och gjorde ingenting på lektionen :p + att vi fick sluta elva, så vi hade två timmars lunch :) jag och michelle trallade till västertorp och köpte lunch där för vi pallade inte äta skolmaten så känd som den är. A men de sista lektiornena hade vi no och spanska.På spanskan hade jag tråååkit och satt och va bara irriterande :p På non va de skönt för vi diskuterade bara om typ tår kan dö så blir de svarta och kan ramla av, ganska interesant faktiskt (a) de va min sista lektion och sen halv fyra hade jag utvecklingsamtal, kul  jag hatar verkligen de, de handlar bara om sig själv hatar det :p
Men sen skyndade jag mig till bandet och då visade det sig att jobbungarna hade bytt låt, jaha så får man lära sig på nytt och jag blev tvingad till pianot också men aja de går säkert, visar låten sen :) sen har vi vart på promenad i de härliga vår vädret :) juste har ni blivit lurade idag då? de har jag :p
Ha de bra tc puss


RSS 2.0